Et stort kull cocker valper med farge Blue Roan, født 27 juni. 6 stk hanner og 3 stk tisper. Mor til valpene er Travis Wood Pie og det er hennes første kull, selv er hun fra velkjente linjer/familie. Pappaen er en engelsk gutt vi kaller Billy og som kom til Norge i 2023, han er også fra meget kjente linjer. Begge er sunde og friske, premiert på utstilling og har et rasetypisk temperament. Billy er rett å slett en klovn!

Valpene vokser opp hos oss, som er erfarende oppdrettere og i et trygt familiehjem. Vi har god plass og gir valpene en trygg start på livet. De blir preget på barn, barnebarn, andre hunder og andre utfordringer som er hvert å få med seg før reisen ut i den store verden starter. De er leveringsklare ved ca 8 ukers alder som er 22 august.

Vi følger NKK' og Norsk Spanielklubbs retningslinjer og leverer valpene med chipmerking, registrert i NKK, veterinærattest, helsebok, kjøpekontrakt fra NKK, osv.
Fòrveiledning, valpemat, forsikret i Agria og div leker, tepper osv.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale om deres neste valpekjøp, og kom gjerne på besøk for å bli kjent med oss og hundene våre.
Anne Christine 91171671 / Petter 41664088