8 Cocker Spaniel valper født 04.07.2024 , 2 tisper (Black and Tan) og 6 hannhunder (1 sort, 1 Black and Tan og 2 Blue Roan, 2 Blue Roan med Tan). Vår kjære "Sanna" Travis Counter Secure har blitt mamma for første gang. Stolt far til valpene er "Idris" NUCH Skjervtun`s Fast Blast for Travis. Begge foreldre er sunne, friske og høyt premierte på utstilling, men viktigst av alt er at de begge har et herlig temperament. "Sanna" er en glad, sosial og trygg tispe og pappa "Idis" en riktig "Merry" cocker Spaniel.

Vi bor på et småbruk ute på landet mellom Tønsberg og Sandefjord. Vi legger stor vekt på å gi valpene den beste starten på livet, og det er viktig for oss at valpene får gode hjem. De leveres når de er klare for den "store" verden, og tidligst ved 8 ukers alder.

Valpene blir ID-merket med microchips, vaksinert og registrert i Norsk Kennel Klub. De leveres med egen mappe som inneholder veterinærattest, helsebok, kjøpekontrakt, fôringsliste. De får også med seg fôr/valpepakke fra Purina Pro Plan, fløyte(vi trener valpene å komme på fløytesignal) og en koseklut med kjente lukter.
Vi arrangerer hyggelig valpetreff for hvert kull. Besøk gjerne vår hjemmeside under kennelnavnet Hannemor, slik at du blir bedre kjent med oss, vårt oppdrett og hundene våre.
HOS OSS ER INGEN VALP FØDT VED EN TILFELDIGHET, DEN HAR VÆRT PLANLAGT OG ETTERLENGTET UNDER LANG TID.