Kennel Ki-po Zii har 1 vakker hannvalp som leter etter sitt fremtidige hjem. "Eye" Ki-po Ziis Sumati by Pablo er nesten husren, vant til å kjøre bil. Kjørt ferge, flere byturer, startet litt trening på utstillingsbord/kontakt trening. Matglad gutt som er lettlært ved bruk av godbiter. Han er fullvaksinert (til juli-25), veterinær besiktiget uten anmerkning. Med seg i flyttesekken følger EU-pass, diverse utstyr til den første tiden, halsbånd og tur lenke, valpefor mv. "Eye" er fullforsikret i Agria, ny eier kan overta forsikring uten karenstid.

Vi har 17 års erfaring med rasen, og kennelens eldste er 14 1/2 år. Av oss skal dere forvente en livslang oppfølging, support om pubertets- eller annen utfordring, pelspleie mv.

Pappa "Felix" gjort det bra i utstillingsringen og høstet flere titler NJr CH NJV-23 NORDJV-23 NJUBJV-23 NJUBV-23 (også mamma "Nobel" har høstet flere cert) Mao kan jeg ha potensiale for show men det er ingen krav.

Helse på foreldre; HD A (fri) hofter, øyelyst ua, DNA testet fri for PLL, NCL, PRA3. Felix er fritestet for rcd4 mens Nobel er bærer. Valpene er, gjennom sine foreldre, genetisk fri for PLL, NCL og PRA3. (Alle kullsøsken i N og P kullet har gjennomført sine helsesjekker, de er hofterøntget fri & øyelyst uten anmerkning).

Vi selger ikke valper med utstillingskrav, men bistår gjerne om våre valpekjøpere har lyst til å prøve seg. Vårt ufravikelige krav er oppfølging av valpens-/hundens helse i form av vaksiner, hofte røntgen (gjøres 1 gang) og øyelysing. Mer informasjon om dette finner dere på vår hjemmeside; https://www.kipozii.no/valper

Kullet er i henhold til raseklubben (Norsk Tibetansk Terrier klubb) sine anbefalinger, og er å finne på klubbens hjemmeside under valper født (www.nttk.no)

Om du er interesser i en Ki-po Zii valp, men finner avstanden for krevende til å avlegge oss et besøk, er et digitalt «møte» et alternativ.

Kullet har fått opprettet sin egen side på hjemmesiden med flere bilder: https://www.kipozii.no/s-kull/